Medische pedicure nodig?

6 keer JA! aan mooie voeten dankzij een (medische) pedicure

Onze voeten zijn enorm belangrijk onderdeel van ons lichaam. Echter is het een vaak ‘vergeten’ of minder verzorgde plaats. Dankzij onze voeten kunnen we stappen, lopen, dansen… Het is dus wel duidelijk dat een goede verzorging van onze voeten essentieel is.

Toch zijn er veel mensen die last hebben van verschillende voetklachten. Een goede voetverzorging of een pedicure, kan ervoor zorgen dat je neen kan zeggen tegen deze vaak voorkomende (voet)klachten en ja aan mooie verzorgde voeten.

Eksterogen voorkomen

Eksterogen zijn één van meest voorkomende oorzaken van pijnlijke voeten. Een pedicure kan de eksterogen precies vaststellen en verwijderen, waardoor

 

Ingegroeide nagels vermijden

Ingegroeide nagels kunnen zorgen voor enorm pijnlijke voeten, die er bovendien voor zorgen dat je in je favoriete schoenen een vervelend en gevoelige pijn zal ervaren.

 

Het verminderen van eelt

Eelt kan op verschillende manieren ontstaan en zorgt regelmatig voor een pijnlijk gevoel. Tijdens een voetverzorging worden eelt en kloven vakkundig weggehaald.

 

Van een ‘vuile’ plaats naar een ‘propere’ plaats

Onze voeten krijgen gedurende de dag heel wat te verduren en produceren heel wat zweet en ander vuil. Tijdens een pedicure worden je voeten gedesinfecteerd met alcohol, waardoor je van je voeten een propere plek maakt.

 

Pijnlijke (sport)voeten

Mensen die regelmatig een sport als lopen beoefenen, kunnen na verloop van tijd wel eens last krijgen aan de voeten. Op dat moment is het belangrijk om de voeten goed te verzorgen, zodat er een blessure kan ontstaan. Een pedicure kan deze verzorging perfect voor zich nemen.

 

Terug in die schoenen die je niet meer kon verdragen

Er is niets zo jammer als niet meer in je favoriete schoenen kunnen omdat je pijnlijke voeten hebt. Een voetverzorging zorgt ervoor dat je snel opnieuw in je favoriete paar schoenen kan stappen en je weer op wolkjes zal lopen.

Kelly’s Hair & Beauty Place beschikt dankzij haar opleiding over dé ‘Formule’ om jouw voeten gezond te maken. Omdat ze een ruime kennis heeft van alle verschillende voetproblemen, houd ze bij een behandeling steeds rekening met de kenmerken die jouw voeten nodig hebben.

person-s-feet-on-swimming-pool-965988.jp

Maak uw afspraak voor een medische pedicure